Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
w odcinku 12 gdy ksywa budzi się na balkonie ktoś z dołu mu zwinął łup prawdopodobnie ten mały, albo jego ojciec jak myślicie ?
Ciekawa kwestia :)
ten mały
A który mały ? Jakoś nie pamiętam ?
Rzeczywiście - ciekawe.
A ojca chyba grał Jerzy Bończak, prawda?
Wszystko najprędzej wskazuje na....matkę chłopca :). Jak mały dostał "dar przyjaźni" w zamian za jedzenie to ojciec zrobił mu na balkonie piekielną awanturę i na dodatek wykrzyczał żonie "na złodzieja mi syna wychowała". Więc prawdopodobnie to mamusi rączki były wysmarowane klejem :):):)
Coś w tym jest - chyba jednak mama.
Ale jednak cała rodzina jest podejrzana: ojciec mógł ściemniać, a moze nawet zaczął się obawiać, ze kradzież worka wyjdzie na jaw; synek był bardzo przywiązany do dóbr doczesnych, nie dał Ksywie nawet kawałka chleba za darmo i na pewno nie przepuściłby okazji; a mama... mama udaje, że nic nie wie.
Myślę, że synek byłby na to troszeczkę za głupi skoro uwierzył że te fanty daje mu postać z bajki (Ksywa mówi że jest dobrym czarodziejem, potem po uroczystym zebraniu dzieciak mówi że to był św. Mikołaj), a wymianę na jedzenie zaproponował przecież Ksywa, a nie dzieciak. Tatuś chyba za mocno się darł więc raczej jest poza podejrzeniami, a mamusia o ile dobrze pamiętam....nie zaprzeczyła :) Krzyczała tylko coś o "synku tatusia".
Przede wszystkim jak ksywa śpi na balkonie nie ma pod nim żadnego innego balkonu :)
a te fanty to mu jeśli już gwizdnął tatuś tego dzieciaka.
ale zaraz przecież w Alternatywach pod winnickim mieszkał Kołek :rotfl:
hah sprzeczacie sie a zobaczycie juz dzisiaj jak to bylo naprawde
WRC :
hah sprzeczacie sie a zobaczycie juz dzisiaj jak to bylo naprawde
Gdyby było co zobaczyć, toby nie było tej dyskusji. ;) Chodzi przecież o to, że w filmie nie ma odpowiedzi na to pytanie.
No właśnie, przecież jak wynika nawet z ciekawostek na stronce - wyrażnie widać było, że ten balkon to trzy rózne balkony, i cholera wie kto kiedy pod kim mieszkał ;)
A może ten worek był za ciężki i sama linka sie urwała ?
na złodzieja mi syna wychowała i na kłamcę:(