Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Niestety muszę was rozczarować... to fotomontaż.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel … f0084.html
Ostatnio edytowany przez YACEK (30-04-2009 10:11:28)
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=sh … d=C8736494
Dobry kandydat na replikę 1313
ba ale super bryka ale troszke zadaleko
Konkretny Fiacior... :)
sie nadaje...... konkretny jest!!!
Ale i tak nikt ze Zmiennikowych go nie kupi ;) no chyba że forumowy kolektyw zrobi ściepę i z tego powstanie mega konkretna replika WPT 1313 :)
Gdyby wszyscy zarejestrowani na forum by się zrzucili to wyszło by po 6 zł na głowę :)
tylko na kogo bysmy go zarejestrowali??
na admina forum :)
jak w sumie po 6 pln to nie mam nic przeciwko... pod warunkiem, że dacie pojezdzic
YACEK :
Gdyby wszyscy zarejestrowani na forum by się zrzucili to wyszło by po 6 zł na głowę :)
Jestem za! :)
ardiano :
jak w sumie po 6 pln to nie mam nic przeciwko... pod warunkiem, że dacie pojezdzic
A w życiu eksponat muzealny :) Jak ja za dzieciaka chciałem mieć takiego Fiata jakim Jacek z Kasią Marianem jeżdzili o jezuuu :) sąsiad moich dziadków miał szarego MRa - jak tato pożyczył tą gablotę na wyjazd do Wrocka byłem jak wniebowzięty (kult Fiata 125p był wywołany właśnie Zmiennikami) Z perspektywy realiów lat 90-tych taki fiat przy VW Jetta 1.8 to było przecież dno a ja i tak męczyłem tatę żeby kupił dużego Fiata , gdzieś po 9 roku życia mi przeszło ale do końca zapamiętam te kluczyki z brelokiem myszki miki ujrzane w rękach ojca w przedszkolu i swoje przyklejenie do boczka drzwi tylnych by patrzeć przez szybę jak fiat jedzie :) ech wspomnienia , sorry za nostalgię :)
ja tez 9zl dorzuce chociaz podejzewam ze sie nim bym nigdy w zyciu nieprzejechal
xes :
ja tez 9zl dorzuce chociaz podejzewam ze sie nim bym nigdy w zyciu nieprzejechal
Liczy się inicjatywa :)
taa dobrze się teraz gada i deklaruje a jakby ktoś krzyknął E! Zmiennikomani! wpłacajcie na numer konta taki i taki kapuchę bo właśnie jade po Fiata!!! dorzuciła by się "garstka" z tych deklarantów :)
no z tym kontem to pewnie masz racje. ale tylko dlatego, że więcej kosztowałby mnie przelew. Lepiej zbierajcie w czapke
A najlepiej niech ktoś kupi prywatnie.
Piorun :
xes :
Liczy się inicjatywa :)
masz racje ale ja dalej jestem za
Już zniknął z allegro...
No i po ptokach... Kupił go może fan Zmienników albo jakiś badylarz
To snoby... ;)
Rrrrrrozumiem...czyli - wóż został opylony prywaciarzowi!!!
Ostatnio edytowany przez r2r (29-05-2009 00:30:39)
Bitwa pod jaką miejscowością nie brzmi dumnie ?
Yacek to nie tu miałeś wkleić chyba to pytanie;p
Hahaha no tak:)