Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Kier.Prod.T.Garwanko :
Ale tylko "OJD"
OJ,Do duszy z OJD.
Chciałam zaproponować mazowiecki,ale dwuznacznie może się kojarzyć.
OJD - Ostry Jak Diabli :D :D :D
Ostry to ja mam język,ale zbyt bardzo lubię użytkowników forum,aby ich nim kąsać.
Z tego co zdążyłem się zorientować, potrafisz wbić szpilkę tak, że "ukłuty" może się nie zorientować :o) a reszta załapie o co chodzi!!!
Akupunktura werbalna :)
Dobrze to działa.
Przynajmniej na moje samopoczucie.
Język zawsze był moją bronią.
Wolę używać języka niż pięści.
Słowne ciosy dłużej się pamięta,a poza tym brzydzę się przemocą.
Cóż ,jestem przecież delikatną kobietą.
Ostatnio edytowany przez skorpionka73 (30-05-2009 04:19:07)
Czyli mąż/nażeczony/chłopak? w czasie kłótni ma przechlapane z Tobą:D
Aktualnie nie posiadam nikogo takiego.
A wygrać ze mną pojedynek werbalny naprawdę nie jest łatwo.
Jestem typowym skorpionem.
Dobrze jest mieć we mnie przyjaciela,ale zrobić sobie wroga...
Niczym "komandos likier" atakuję znienacka i delikwent nawet nie wie,kiedy poczuje nieprzyjemne użądlenie mojego języka.
skorpionka73 :
Jestem typowym skorpionem.
Dobrze jest mieć we mnie przyjaciela,ale zrobić sobie wroga...
Coś nas łączy. Jak by nie patrzeć skorpiony tak mają:)
To najwspanialszy z dwunastu znaków.
Nie wiem,dlaczego niektórzy tak nas nie lubią.
Forum towarzyskie się porobiło... :0
YACEK :
Yacuś,skarbie,forum towarzyskie?
Spójrz na moje zdjęcie.
Mnie się nie zauważa.
Nie wtedy,gdy milczę.
Chciałem zwrócić uwagę, że zeszliśmy z tematu.
Prywata!!! :)
Idę pomyśleć na kawę.
YACEK :
dlatego niestety z coraz mniejszym zainteresowaniem tu wchodze i coraz rzadziej (i dawni użytkownicy jak widze tez)... niestety, ale forum powoli upada (i chyba stronka tez, chociaz zapowiadana byla jej nowa wersja jakies kilka miesiecy temu) i jedyny ratunek to te wasze rozmowy o po prostu byle czym, czyli pierdolach, sorry, ale neistety taka prawda
Ostatnio edytowany przez WRC (30-05-2009 18:56:49)
Mnie to nie przeszkadza. Najbardziej nie lubię na forach sztywności.
Ja również. W zmiennikowym forum najbardziej podoba mi się to charakterystyczne odbieganie od tematu...
Fajnie tu jest :) Jestem tu już chyba od 2006 roku :)
WRC :
YACEK :
dlatego niestety z coraz mniejszym zainteresowaniem tu wchodze i coraz rzadziej (i dawni użytkownicy jak widze tez)... niestety, ale forum powoli upada (i chyba stronka tez, chociaz zapowiadana byla jej nowa wersja jakies kilka miesiecy temu) i jedyny ratunek to te wasze rozmowy o po prostu byle czym, czyli pierdolach, sorry, ale neistety taka prawda
Skoro ktoś już poruszył ten wątek to i Ziemia dorzuci swoje trzy grosze:
zgadzam się z kolegą WRC -od pewnego czasu da się zauważyć na tym forum coraz mniej dyskusji prowadzonych na temat Zmienników natomiast wykorzystuje się je do towarzyskich rozmów o pierdołach co obniża jego dawny poziom i mija się z celem - jak mi się wydaje w założeniu autorów to forum było tworzone po to właśnie żeby dyskutować na tematy związane ze Zmiennikami uważam że zeszło ono na niewłaściwą drogę i bardzo odbiega od tego co można było tu znaleźć i poczytać jeszcze parę miesięcy nazad
To pisałam ja - odwiedzająca to forum z coraz mniejszym zaciekawieniem-Ziemia do kwiatów
WRC jest smutny, bo pomimo 960 postow nie dostal zadnego statusu - np. "Znawca", "Miszcz", Twardy zawodnik" ....... itp, itd, itp
Ostatnio edytowany przez Kier.Prod.T.Garwanko (31-05-2009 13:18:50)
Mam przeczucie, że niedługo coś interesującego przyciągnie waszą uwagę na forum...
Ciekawe co...
Może jakiś nowy temat?
Ja miałabym pewną propozycję
Zapodaj!
Może to trochę głupie.
Ale jako kobieta lubię romantyczne klimaty,więc...
Nie uważacie,że dyspozytorka WPT podkochiwała się w Jacku?
Zauważcie,że zupełnie inaczej rozmawiała z Jackiem,inaczej z Kasio-Marianem.
Temu drugiemu burknęła:"to już nie twoje zmartwienie" i w ogóle ton głosu był raczej chłodny.
Jackowi potrafiła życzyć smacznego(w pierwszym odcinku) i naprawdę niepokoiła sie o niego,gdy uprowadzono jego taksówkę.
W kwestii znudzenia: narzekać potrafi każdy, to nie jest takie trudne, ale zarzucić interesujący temat? Niech ktoś inny to zrobi, przecież narzekający są już zajęci narzekaniem.