Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Wyjaśnił, że jak zdawali poprzedni wóz i Łukasik zabrał go na ostatni kurs to skończyło się to skasowaniem wozu i szpitalem na pół roku dla Stasia Lesiaka. A Kasi i zółtej 1313 nie chciałby stracić...
YACEK :
Ta jest. Bitwa pod Plikawką to nie brzmi dumnie...
Co ciekawe, taka miejscowość w ogóle nie istnieje.
Wielki Brat Google milczy na ten temat.... Pyta się czy nie pytałem się o "Pukawkę" :D
Wiem wiem, też zajrzałem w google wielkiego brata.
Wyskoczyła -Pukawka.pl
Pavloos_1313 :
Wyjaśnił, że jak zdawali poprzedni wóz i Łukasik zabrał go na ostatni kurs to skończyło się to skasowaniem wozu i szpitalem na pół roku dla Stasia Lesiaka. A Kasi i zółtej 1313 nie chciałby stracić...
Oczywiście.Piękna i wyczerpująca odpowiedź.
Ergo....Twoja kolej na pytanko.
Dziękuję... Niech pomyślę...
Czym "trąci" menadżer z cygarem?
Dewizami?
minioną epoką?
Minionym dziesięcioleciem... Więc pytanie zadaje Ziemia bo jej odpowiedź jest najbardziej zbliżona.
Co zażyczył sobie Romek od Kasi w zamian za pożyczenie koszuli? (i nie mam tu wcale na myśli gumy do żucia :)
Biletu do kina na film amerykański,ciastka z kremem z cukierni oraz koszula miała być wyprana i to za kilka dni
Pudło
pojeżdzić na żuku?
Bingo! Kolega Ceglarek zadaje
A swoją drogą Kasia nie wywiązała się z umowy z bratem, może miała już dość wrażeń po jeździe z Marianem, chociaż może Romek okazałby się lepszym kierowcą jak Maniek
Ostatnio edytowany przez ziemiadokwiatów (31-05-2009 17:09:12)
Jaki miała numer rejestracyjny taksówka, którą przyjechała po tym jak palił się tramwaj pani (od kredytu dla młodych małżeństw) na swoje osiedle?
Way 4674
Ostatnio edytowany przez Pavloos_1313 (31-05-2009 17:46:37)
Dobrze Pavloos. Zadajesz
Kasia nie wywiązała się z dania pojeździć na Żuku, bo wyjaśniła bratu, że z Żuka wyskakuje raz na zawsze. Wtedy Romek zażądał czegoś innego. Zadawałem to pytanie parę stron wcześniej.
No niby tak ale nadal miała znajomości z prezesem i gdyby chciała to pewnie mogłaby żuka pożyczyć
Moje pytanie: do kogo dzwonił wulkanizator? (5 odc.)
Do Pana prokuratora, zawiadomić że koła będą dopiero na jutro.
Oczywiście!! Zadajesz...
W V odcinku kiedy Jacek i Marian pędzili z Rawiczem do Krakowa, miała miejsce scena w gabinecie dyrektora PGRu "Bogatki" który bardzo chciał aby pilot helikoptera (który potem leciał nad żóltym fiaciorem i "wymył" go z pyłu z cementowni) poczekał na pewien specyfik aby go rozpylić.
Dyrektor nawet prosił - "no niechże się Pan zrozumie że te .............. są już drodze."
O co chodziło???
Ostatnio edytowany przez r2r (02-06-2009 16:20:46)
O nawoz fosfatowy czyli fosfaty :)
Masz Pan punkta, Panie Kierownik i zadajesz Pan...