Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
eno chyba zartujesz !!! to sa zupelnie inne osoby murzyn jest mlodszy chyba, ze masz na mysli tego z lewej, ktory raczej jest jakims arabem, ale i on nie jest podobny do tego z baru
No pewnie że ten z lewej.
YACEK :
Prawdopodobnie koleś od świetnych dowcipów i malowany murzyn w mieszkaniu u docenta Malinowskiego to ten sam człowiek.
Faktycznie coś jest na rzeczy. A najlepsze jest to, że ten "świetny dowcip" jest właśnie o murzynie :)))
Nie wiem czy ktoś już to pisał, ale w 13 odcinku jak Jacek jedzie z Kasią do Domów CENTRUM to żółta 1313 ma rejestrację WAT 039P.
Było :)
Inspektor Belon :
YACEK :
Prawdopodobnie koleś od świetnych dowcipów i malowany murzyn w mieszkaniu u docenta Malinowskiego to ten sam człowiek.
Faktycznie coś jest na rzeczy. A najlepsze jest to, że ten "świetny dowcip" jest właśnie o murzynie :)))
juz sie balem, ze Ty jak i kilka innych osob z poczatkow forum opusciles nas na amen a tu taka niespodzianka
Miło że się odezwałeś Inspektorze Belonie :)
Widzę że w końcu zaczęło się jakieś życie na osiedlu;)
- tak trzymać!
Ostatnio edytowany przez ziemiadokwiatów (04-06-2009 20:33:16)
A nie mówiłem że będzie się działo!
Wy nie wierne Tomasze!!!!!!!
Ostatnio edytowany przez YACEK (04-06-2009 21:41:28)
Hehe dobzie dobzie!!!
Facio od dowcipu o Murzynie jak już kiedyś mówiono, to członek ekipy Zmienników w stopniu bodajże oświetleniowca.
Wydaje mi się ze widziałem go też w Alternatywach.
Ostatnio edytowany przez YACEK (05-06-2009 09:19:06)
A co wy stale tak z tym edytowaniem???
Tak, po prostu...
Ostatnio edytowany przez YACEK (05-06-2009 12:44:19)
O śpiewaku ja wspominałem parę miesięcy temu. A "beżowy" z drugiego zdjęcia na pewno nie wygląda na Murzyna, bardziej na Hindusa. Mogli go "zrobić" Shuwaxem, tak jak Lincolna z "Alternatywy 4", albo świnię z "Nie ma mocnych" :)
Ostatnio edytowany przez Pleban (05-06-2009 23:23:24)
WRC :
juz sie balem, ze Ty jak i kilka innych osob z poczatkow forum opusciles nas na amen a tu taka niespodzianka
Żyję, żyję, i nadal zaglądam tu regularnie. Tylko się nie odzywam, bo nie mam nic specjalnie mądrego do napisania na razie, ten serial został już praktycznie w całości rozłożony na czynniki pierwsze i coraz ciężej znaleźć nowe rewelacje ;)
Pozdro!
Inspektor Belon :
WRC :
Żyję, żyję, i nadal zaglądam tu regularnie. Tylko się nie odzywam, bo nie mam nic specjalnie mądrego do napisania na razie, ten serial został już praktycznie w całości rozłożony na czynniki pierwsze i coraz ciężej znaleźć nowe rewelacje ;)
Pozdro!
no to super, ze wpadasz ja tez jak nie mam co do napisania sensownego to nie pisze (bo szkoda mi prowadzic bezsensowne towarzyskie dyskusje), ale bywam tu, o kilku innych osobach z poczatkow forum juz nie wiem czy tez bywaja tak jak np. trocin, robochlop, ktorzy jak pamietam udzielali sie tu i robili fotki
Chyba Robokop ;-)
To robienie fotek oznacza udzielanie się na forum ?
Ostatnio edytowany przez YACEK (06-06-2009 19:16:21)
oglądając odcinek 15 zauważyłem
-gdy jacek i kasia oglądają mieszkanie na alternatywy gdy jest ujęcia na jacka z daleka trzyma on ręke w górze jednak w ujęciach z bliska trzyma on ręke w dole
-otóż tego nie jestem pewien ale gdy strażnik po włamaniu wypowiada słowa trzeba było powiedzieć że jesteście otoczeni mówi to nie ruszając ustami
-gdy jacek wymienia uszkodzenia w czerwonej 1313 mówi że lewy kierunkowskaz nie działa jednak gdy pod koniec filmu zatrzymują się w korku lewy kierunkowskaz działa
Brzuchomówcy pojawiają się w zmiennikach wiele razy.
Kierunek pewnie naprawili naprawili.
Ostatnio edytowany przez YACEK (15-06-2009 21:46:45)
I błotnik przeżarty korozją ?? ale który ?? bo tam nie widać czerwona 1313 jest jak z pod igły
W 15 odcinku gdy michalik podjeżdża na alternatywy po co zamyka drzwi skoro tylnie są otwarte
Skoro nie wiedział o tym, że z tyłu jest żonka (swoją drogą mało prawdopodobne, żeby się rzeczywiście tak skutecznie ukryła), to pewnie nie wiedział też o tym, że tylne drzwi ma otwarte (bo on ich pewnie nie otwierał).
a czy nie było tak że tylnie drzwi otwierały sie kiedys klamką nawet przy wciśnietym guziku zamka ?? bo chyba tak jest pamietam przynajmniej przód i tył tak sie dało zrobić a w polonezie to już bankowo.
Pierwsze słyszę...
Miałem w życiu styczność z wieloma fiatami 125 i jednym 132 a nawet z polonezami. W żadnym z nich nie dało się otworzyć drzwi po wciśnięciu guzika. W końcu to jedyny sposób na zamknięcie ich.
Czy tow. Calibro nie miał czasem na myśli otwierania klamką, ale od wewnątrz?