Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
No wlaśnie nie spotkałem się na forum z tym zagadnieniem. Podczas mojego ostatniego seansu odcinka "Obywatel Monte Christo" odniosłem wrażenie, że Obywatela gra S. Bareja - może chciałem zobaczyć to co chciałem, ale i gestyi ruchy wyglądały jakoś tak Barejowo. Wiemy coś na ten temat?
Były przypuszczenia, co by to miał być Bareja, była zdaje się też hipoteza, zę to aktor grający Gonschorka...
Z pewnych zrodel wiem, ze to na 90% Bareja.
glos andrzeja szenajcha (faceta ze stacji benzynowej z 5 odc.) a osoba nie wiem kogo, ale raczej nie barei, bo za chudy
Bareja byl bardzo chudy w trakcie krecenia Zmiennikow. Wbrew pozorom.
Ale nie róbmy go na grubasa.
To był na 100% Gonschorek.
Raczej nie byl to Gonschorek..... uwierz!!!
Kier.Prod.T.Garwanko :
Raczej nie byl to Gonschorek..... uwierz!!!
Skąd ta pewność? Ubrani byli podobnie, jednak kiedy dokładnie się przyglądamy temu Panu, to można zauważyć, że jest on bardziej szczupły niż Gonschorek...
Ja przez lata żyłem ze świadomościa że Gonshorek = Obywatel MC. Niestety MC nie mógł być raczej w HitlerJugend.
Nie mogl to byc Przybylski z prostego powodu. Serial mial ograniczony budzet, nie mozna bylo ciagnac wszystkich z ekipy bo dewizy byly potrzebne "na wsad", dlatego do West Belin pojechl jedynie Bareja i operator.
Podejrzewam ze pojechali do Berlin tego dnia kiedy była kręcona scena jak 1313 podjeżdża pod granicę. Zwróćcie uwagę że w tym ujęciu widać granatowego Volkswagena którym przemieszcza się sekretarka Gonschorka po Berlinie.
Fiuuu Fiu fiuuuu fiu fiu fiu fiu.... tralalalla....
Tzn?
Melodyja Panie melodyja z West Berlin!!!
Aaaaaaa... telefon z Berlina zachodniego.
YACEK :
Podejrzewam ze pojechali do Berlin tego dnia kiedy była kręcona scena jak 1313 podjeżdża pod granicę. Zwróćcie uwagę że w tym ujęciu widać granatowego Volkswagena którym przemieszcza się sekretarka Gonschorka po Berlinie.
Nie VW tylko Audi Panie Yacek a dokładnie to Audi 80 :)
Ostatnio edytowany przez TAXI 666 (20-06-2009 14:36:45)
Jeden badziew. Te stare są z tyłu bardzo do siebie podobne.
WRC :
glos andrzeja szenajcha (faceta ze stacji benzynowej z 5 odc.)
Tego, który powiedział: "Przepraszam, proszę księdza, ale dla mnie przepis to jak jedenaste przykazanie"?
Tak!
Kier.Prod.T.Garwanko :
Nie mogl to byc Przybylski z prostego powodu. Serial mial ograniczony budzet, nie mozna bylo ciagnac wszystkich z ekipy bo dewizy byly potrzebne "na wsad", dlatego do West Belin pojechl jedynie Bareja i operator.
Więc był to Bareja + operator. Tylko oni mieli zaszczyt wyjechać do West Berlin - NRF ?
No i sekretarka :)
Pokoj Gonschorka, z ktorego rozmawial o kielbasie dla chlopcow z Mercedes Benz Klub byl juz w Polsce :)
Danke!
I tu jest kolejna ciekawostka dotycząca postaci listonosza.
Kto przeczytał książką już wie:)
Ostatnio edytowany przez YACEK (03-01-2010 11:20:17)
YACEK :
Danke!
I tu jest kolejna ciekawostka dotycząca postaci listonosza.
Kto przeczytał książką już wie:)
Yacek, może troszkę szczegółów... Może był to właśnie ten operator ;)
Operator operator :)