Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Wdzięczni?
Za co?
Chcieliście popatrzeć na coś ładnego:0)
A dostaliście mnie.:0(
Wow!!! Cóż za ukłon :P
skorpionka73 :
ardiano :
podejrzewam, że nic.... idąc tym torem poprosiłbym użytkowniczki naszego forum o okazanie zdjęć, coby miło było popatrzeć na kogoś ładnego :)
Niestety,nie jestem ładna.
Ale mój avatar to moje prawdziwe zdjęcie.
Możecie więc spojrzeć
Skorpionko, jak zapewnie dobrze wiesz, nie ma brzydkich kobiet,tylko wina czasem brak... Oceniając załączone zdjęcie stwierdzam, że wino potrzebne nie jest
Ostatnio edytowany przez ardiano (30-05-2009 11:06:01)
Zgadzam się z adrianem... :)
zgadzam sie ze najgorsze sceny to animowane pszczoly i malzenstwo z ekspresem .a najgorszy odcinek to safari.
a wy macie oceniac najgorsze sceny i odcinki a nie jak kto wyglada.
taki jest temat a nie ocencie mnie
Safari najgorszy?! Zadziwiłeś mnie troche. Moim zdaniem jest to jeden z najlepszych odcinków Zmienników.
ja też bardzo lubię Safari :) Pytanie do kolegi Miodka - co koledze się nie podoba w tym jakże wspaniałym odcinku?
Ostatnio edytowany przez ziemiadokwiatów (04-06-2009 21:06:40)
nie mowie co mi sie nie podoba safari a co podoba mi sie najmniej .przeciez nie musze lubic tego co wy.
a w safari gral englert a go nie lubie
Safari to mój drugi ulubiony odcinek. Po OMC oczywiście. :)
Zgadzam się.
"Safari" jest świetny.
Wprawdzie moim ulubionym odcinkiem jest odcinek 14,ale na "Safari' nie powiem złego słowa.
A Englert?
To klasa sama w sobie.
Dla Ciebie gwiazdorem jest zapewne Małaszyński,albo inny Mroczek.
Przepraszam,Pavloos.
Pisałam pod Twoim postem,ale to jest do Miodka.
Na Ciebie też złego słowa nie dam powiedzieć.:0)
miodek :
nie mowie co mi sie nie podoba safari a co podoba mi sie najmniej .przeciez nie musze lubic tego co wy.
Kwestia gustu. Masz prawo nie lubieć tego odcinka choć to troche dziwne...
Ja podobnie jak Pavloos_1313 lubię najbardziej odcinki OMCH, Safari. Do tego dorzucił bym odcinek Typowa Logika Damsko-Męska (zwłaszcza za akcje z Mroczkowskim zalanym w trupa), Nasz najdroższy...
Za najgorszy uważam odcinek Podróż sentymentalna. Najgorsze postacie (podobnie jak niektórzy) - uważam małżeństwo od eskpresu od kawy.
Najgorsza scena - hmm.... coś by się pewnie znalazło, ale nie przychodzi mi nic w tej chwili do głowy
Ostatnio edytowany przez Ceglarek (04-06-2009 22:27:17)
No oczywiście Fartowny Dzień jest też świetny!
Zgadzam się z szanowną Skorpionką, Englert to świetny aktor - klasa! I dziękuję Ci Koleżanko za szacunek jakim mnie darzysz. Oczywiście odwzajemniam... :)
Cipominam pan szofer.... Jak dogonimy Paryż w Kutnie płacę 100 dolar eksztra!!!
miodek :
zgadzam sie ze najgorsze sceny to animowane pszczoly i malzenstwo z ekspresem .a najgorszy odcinek to safari.
a wy macie oceniac najgorsze sceny i odcinki a nie jak kto wyglada.
taki jest temat a nie ocencie mnie
oj Miodek, Miodek - poprawną polszczyzną to ty nie grzeszysz..w przeciwieństwie do prof. Miodka
miodek :
Powinien kolega czytać więcej książek może wtedy byś się trochę podciągnął w pisaniu :)
Bez obrazy oczywiście
Ostatnio edytowany przez ziemiadokwiatów (05-06-2009 05:55:27)
o co sie rozchodzi nie robie bledow i stawiam kropki
na pewno pisala to baba.te na forum za bardzo sie wtracaja i w zyciu tak samo.
...oho, mamy kolejnego wszechwiedzącego cwaniaka co się o bana prosi...
Interpunkcja to nie tylko kropki, a pozatym pisania z dużej litery uczą w każdej szkole. Przeczuwam poziom Twojego odpisu na zwróconą Ci przeze mnie uwagę, zatem nie wdaje sie w polemikę, nie ma tu żadnego "miodka" - nie ma nawet kogoś kto przeciętnie włada słowem.
miodek :
o co sie rozchodzi nie robie bledow i stawiam kropki
na pewno pisala to baba.te na forum za bardzo sie wtracaja i w zyciu tak samo.
Nie baba,Miodku,lecz kobieta.
Ciekawi mnie zasób Twojego słownictwa.
Na pewno nie jest imponujący.
A szkoda,bo mógłbyś wymienić poglądy z użytkownikami forum.
Nie sądzę jednak,by ktokolwiek chciał zniżać się do Twego poziomu.
Skorpionko, czy na prawde takich ludzi nie można zwyczajnie ignorować? Ktoś tu pisał ostatnio o spadku poziomu forum. Nie dokładajmy do tego swoich cegiełek prosze.
ardiano, wolni strzelcy chcący zaniżyć poziom zawsze będą, tacy co to po napisaniu 10 postów znikają na amen. Jeszcze fajniej jak podpierają się czyms w stylu "elo elo ziomki, ten serialik jest w dechę, aly wy tu za dużo filozofujecie. Zamiast porozkminiać sobie trochę dla jaj, to wy wolicie biegać z aparatami i fotografować miejscówki na ktorych kręcili serial". Tacy doprowadzają mnie do łez śmiechu. Bo co ma chłopaczyna zrobić??? Nikt tu "nierozkminia", więc nie ma z kim zajrzyć:-)
Najgorszy odcinek to ANTYCYPACJA.Drugi najgorszy ale ciut lepszy OD ANTYCYPACJI odcinek to PODRÓŻ SENTYMENTALNA
SAFARI nie jest złe ale dobre też nie jest
:)
Najgorszy odcinek Krzyk ciszy oprócz sceny z wyprzedzaniem stara. Najgorsza scena to randka Kasi i Jacka. Najgorsza postać to dyrektor WPT
A dla mnie mało ciekawym odcinkiem jest 7 "Warszawski łącznik"
Ale najlepsze to 5 "Safari" , 9 "Podróż sentymentalna" , 12 "Obywatel Monte Christo" i 15 "Nasz najdroższy"
Kilka z najlepszych scen to:
- Marian potrącając kobietę niosącą bańkę z mlekiem.
- Autostopowicz, który próbuje zatrzymać jakiś samochód w odcinku 5.
- Scena kiedy Kasia nabiera Jacka "...że mu dekiel odleciał...takie kółko metalowe"
- Doskonały przepis pani Ołtarzewskiej na mięso z przeceny...
To tyle co mi na myśl przyszło.
http://www.youtube.com/watch?v=4hoURlnX … p;index=60