Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Można se pooglądać ,poczytać i w ogóle http://www.tvp.pl/seriale/komediowe/zmiennicy
No proszę!
Kilka fotosów ogólnikowe opisy. Można sobie za drobną opłatą obejrzeć odcinki. Przeraziła mnie ankieta z pytaniem Czy chciał byś poznać losy zmienników w III RP ?
YACEK :
No proszę!
Kilka fotosów ogólnikowe opisy. Można sobie za drobną opłatą obejrzeć odcinki. Przeraziła mnie ankieta z pytaniem Czy chciał byś poznać losy zmienników w III RP ?
No ja bym nie chciał. PRL był to chory ustrój a przebudzenie jak wszyscy wiemy było bolesne dla wszystkich...
Mnie przeraza to że mogli by próbować robić dalszy ciąg zmienników.
Nie,nie.Nie ruszać tematu.Wyszłoby coś jak Dylematu 5.
jollyjumper :
Nie,nie.Nie ruszać tematu.Wyszłoby coś jak Dylematu 5.
Ostatnio czytałem że już myślą nad kolejną kontynuacją dzieła kina z PRL nie Barei ale Gruzy.Mowa oczywiście o "Czterdziestolatku" .W wywiadzie dla teletygodnia (bodaj numer zeszłotygodniowy) odtwórca roli Inż Stefana Karwowskiego Andrzej Kopiczyński powiedział że już z Gruzą nakręcili próbny odcinek .O tyle o ile kontynuację czyli 20 lat póżniej nakręconą w 93 można uznać za udaną to czy uważacie że Karwowski sprawdzi się i teraz? .Moim zdaniem stare dobre polskie filmy powinny pozostać bez kontynuacji w tych czasach jakie nastały dla polskiej kinematografii bo w latach 90-tych powstały ostatnie dobre filmy , choć nie przeczę że filmy z tego "aktualnego" okresu też trafiały się dobre np. "Wesele" Smarzowskiego (jeśli błąd w nazwisku sorry)
Ostatnio edytowany przez TAXI 666 (01-08-2009 22:50:35)
Ten nowy serial Gruzy ma mieć tytuł "Studenci". Karwowscy na uniwersytecie trzeciego wieku.
Skoro Gruza żyje niech kręci.
Sprawę "Dylematu 5" znam osobiście z trochę innej strony. Uwierzcie, że gdyby ta produkcja została nakręcona w postaci w jakiej została pierwotnie zaplanowana to była by to godna kontynuacja Alternatyw.
ZMIENNIKÓW NIE DOTYKAĆ !!!
Ostatnio edytowany przez YACEK (01-08-2009 23:48:53)
YACEK :
Ten nowy serial Gruzy ma mieć tytuł "Studenci". Karwowscy na uniwersytecie trzeciego wieku.
Sprawę "Dylematu 5" znam osobiście z trochę innej strony. Uwierzcie, że gdyby ta produkcja została nakręcona w postaci w jakiej została pierwotnie zaplanowana to była by to godna kontynuacja Alternatyw.
ZMIENNIKÓW NIE DOTYKAĆ !!!
Pewnie tak ale zastosowali cięcia budżetu i inne pierdoły i wyszło to co wyszło , fabuła została tak zaburzona że oglądając nie czuło się już tego klimatu , który sie czuje po raz Nty oglądając Alternatywy :)
TAXI 666 :
YACEK :
ZMIENNIKÓW NIE DOTYKAĆ !!!Pewnie tak ale zastosowali cięcia budżetu i inne pierdoły i wyszło to co wyszło , fabuła została tak zaburzona że oglądając nie czuło się już tego klimatu , który sie czuje po raz Nty oglądając Alternatywy :)
Panowie ten KLIMAT nigdy już nie wróci!!!! Jedyne co nam pozostało to oglądać te wspaniałe seriale i cieszyć się tym co mamy i już odeszło... NA ZAWSZE!
Dobrze gada dać mu łódki !