Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Ja wałkuję tylko ulubione sceny, dawno nie oglądałem całych odcinków.
Ja jak oglądam to całe odcinki... ale też nie po kolei.
Barewicz :
To może zakup sobie serial na DVD ?W sumie ja robie sobie maratony ze zmiennikami miesiąc zmienników ,później miesiąc luzu i znowu.I smutno mi nie jest.
Ale ja mam! Mam wszystkie odcinki, tylko nie chcę za często oglądać, żeby mi nie spowszedniało. Generalnie, staram się nie wracać do filmów (nawet tych ulubionych) szybciej niż po roku. Prawdopodobnie po Zmienników sięgnę prędzej... :) A w międzyczasie, układam sobie Zmiennikowe puzzle, a nawet (!) skleiłam żółtą 1313 formatu A4. :) Tylko ta tabliczka "TAXI" mu się odlepiła. Temu fiatu! ;)
Na pewno nie pozostaje mi obojętna działalność na YouTube użytkownika franek4leon4kimono:
http://www.youtube.com/profile?user=fra … p;start=60
Nikt dotąd nie podjął się umieszczenia całych ,,Zmienników" w sieci. Wymagało to jednak podzielenia odcinków na siedem, osiem, a w przypadku ,,Podróży sentymentalnej" - dziewięć części. ,,Ceny umowne" trafiły w dniach 14-16. listopada ubiegłego roku i wcale nie były pierwszym dodanym odcinkiem. Choć rozdzielczość mogłaby być lepsza, gorąco polecam!
Zmienników można teraz oglądać na całym świecie.
Moim skromnym zdaniem można było i dawniej oglądać ich, np. w Ameryce. Tutejsze polskie wypożyczalnie pełne są kaset. Stare, nowsze, znane i totalnie zapomniane filmy. Mało kto to wypożycza, ale czasami zdarzają sie kinomani (ja) :)
Miałem na myśli np. pustynię, Himalaje, środek Oceanu.
tesz lubie i smutno mi jak sie konczy a nie mam pierszych 3 odc
Jutro o 9:30 ostatni odcinek w TVP2
To przykre... :(
Ale na TVP Historia leci znowu - w soboty i niedziele o 22:00 :D
Historia...?! he he he!
Ostatnio edytowany przez YACEK (13-06-2009 17:46:30)
Ehh szkoda że ja nie mam ostatnio czasu na oglądanie Zmienników...muszę jeszcze troche poczekać ale jak już zacznę oglądac to sie mnie siekiera od telewizora nie odrąbie :D