Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Przecież nie grał w zmiennikach.
no przeciez wiem dlatego to jest w temacie "o wszystkim" nie ???
Ostatnio edytowany przez WRC (25-04-2010 08:14:47)
:)))))
- u Barei miał fajne kreacje - wspomniany przez WRC Cwaniak co deski chciał przewieżć , Dominek z Alternatyw - który razu pewnego awansował na Inżyniera za paczkę Camellów "Panie Majster! na Chwileczkę..." i kazał kleić szafę do ściany zagranicznym klejem szwedzkim "Do ściany tak? a klej pan! ... i tak tu nie bede mieszkał (mimika rewelacjyjna) , dyrektor szkoły w której uczył Jasiu Filikiewicz z "Nie ma Róży bez Ognia" - "Bardzo Dobrze , dostatecznie" . Mi też zapadł w pamięc jako wychowawca Pawła Jankowskiego z "Wojny Domowej" J.Gruzy
TAXI 666 :
- u Barei miał fajne kreacje - wspomniany przez WRC Cwaniak co deski chciał przewieżć , Dominek z Alternatyw - który razu pewnego awansował na Inżyniera za paczkę Camellów "Panie Majster! na Chwileczkę..." i kazał kleić szafę do ściany zagranicznym klejem szwedzkim "Do ściany tak? a klej pan! ... i tak tu nie bede mieszkał (mimika rewelacjyjna) , dyrektor szkoły w której uczył Jasiu Filikiewicz z "Nie ma Róży bez Ognia" - "Bardzo Dobrze , dostatecznie" . Mi też zapadł w pamięc jako wychowawca Pawła Jankowskiego z "Wojny Domowej" J.Gruzy
do tych ról co wypisałeś dodał bym jeszcze prokuratora w Poszukiwany, poszukiwana (jeśli chodzi o filmy Bareji) i kucharza w Czterech Pancernych...
Tak niestety TO WIELKA STRATA i ogromna tragedia dla rodziny.Pamiętam mój kolega miał wtedy służbę i był u niego w szpitalu zanim jeszcze przewieziono go do Warszawy.
Zagrał też Naczelnika w,, Filipie z konopi " 1981.
Film co prawda nie Naszego Mistrza ale obsada i humor iście Barejowska!