Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Rzucam propozycją, aby zrobić jakiś ciekawy quiz z wiedzy o serialu "Zmiennicy" na stronie. Zawsze podniosło by to jej atrakcyjność.
Ja zadam pytanie
Kto grał Wojtka kierowcę Kłuska ?
Cezary Harasimowicz
Dobrze. Zadajesz
Minęły 24 godziny.
Zadaję pytanie.
Co było substancją chemiczną w ,,miodku'' Mariana Koniuszki?
Niejaki biały proszek narkotykiem zwany...
Dołączam do quizu ... wogóle super stronka dla fanów Barei
Dobrze. Zadajesz
Minęły 24 godziny.
Zadaję pytanie
Ile oktanów benzyny zebrała rodzina leśniczego w odcinku ,,Safari''?
A i dodam, że po dobrej odpowiedzi na zadanie pytania są 24 godziny
Wywachali, ze to bylo 98 oktanow :D
Co ciekawe bylo to paliwo lotnicze i jak strazak przywiozl je na stacje benzynowa, to ten ze stacji stwierdzil, ze to ma 60 oktanow i jest smiercia dla kazdego Fiata :)
Dobrze. Zadajesz pytanie.
szkoda przeoczyłem, ale pytanie poza konkursem jakie gumy żuł brat Kasi Pióreckiej?? hehehe najbardziej popularne gumy za komuny
I jeszcze jedno ciekawe pytanie: Jaki tytuł miał film kryminalny którego streszczenie przed emisją podała spikerka tv.
"Morderca zabiera pulę"?
Jak najpopularniejsza guma to moze Donald, albo Turbo, ale nie wiem czy byly juz w tamtym okresie :)
gumy TURBO to jeszcze nie było ale właśnie Donald z historyjką i tylko z Pewexu
Jakie "funkcje" mial zegarek prezesa Kluska (klubu "Ogniwo")? Zegarek i portfel buchnela mu prostytutka :-)
Być może już w tym tygodniu na stronie pojawi się quiz :)
Karkulator i światełko miał takie, że jak nie widział to widział
i jeszcze stoper i budzik...:-) Ale mysle ze PERSONALNY zaliczy Ci te odpowiedz... :-)
Zgodnie z zapowiedzią przygotowaliśmy "zmiennikowy" quiz :) Szczegóły w wiadomości na głównej stronie.
Mam pomysł. Jestem pomysłodawcą forum z różnymi zagadkami:
http://zagadkimuzyczne.phorum.pl/index.php
Jeżeli chcecie sprawdzić się w wiedzy ze "Zmienników", a wszystkie quizy ze strony głównej już rozwiązaliście, możemy zacząć jakiś nowy quiz tam albo też inny związany np. z filmami S. Barei.
"Trzeba szukać rezerw".
Pozdrawiam
konwicki :
Mam pomysł. Jestem pomysłodawcą forum z różnymi zagadkami:
http://zagadkimuzyczne.phorum.pl/index.php
Jeżeli chcecie sprawdzić się w wiedzy ze "Zmienników", a wszystkie quizy ze strony głównej już rozwiązaliście, możemy zacząć jakiś nowy quiz tam albo też inny związany np. z filmami S. Barei.
"Trzeba szukać rezerw".
Pozdrawiam
Na tym forum są eksperci od Zmienników, znają każdą scenę na pamięć... :)