Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
wlasnie widzialem zapowiedz, jak widac pospieszyli sie z ramowka letnia, chyba, ze to jeszcze nie jest letnia
Wczoraj były "Alternatywy 4"
ooo a to nie wiedzialem, ale nic straconego, bo alternatywy mam codziennie na kiniepolska teraz tylko czekac jak zmiennikow tam dadza
Ale teraz na TVP 1 leci wersja alternatyw bez "tych zmian".
wlasnie... dobrze, ze o tym wspomniales, bo jak ogladalem ostatnio na kiniepolska to zauwazylem te zmiany bo nigdy nie widzialem takiej wersji i cos mi nie gralo. czy oni tam daja ta wersje z dvd ???
Tak z DVD. W zimie leciało to na TVP2.
dwojka dawala tez wersje z dvd ??? nic juz nie rozumiem... ciekawe po jaka cholere skoro oni maja swoja oryginalna, no ale nie od dzisiaj wiadomo, ze to sie dzieje w naszej kochanej tvp trudno zrozumiec
Dawali wersję z DVD która tez należy do TVP ale jest remasterowana tzn. ma poprawiony obraz.
YACEK :
Dawali wersję z DVD która tez należy do TVP ale jest remasterowana tzn. ma poprawiony obraz.
Fakt ale ten obraz bez przeróbk ma swój klimat :)
dzieki wielkie za odpowiedzi, ale ja jakos tej jakosci obrazu nie widze tak samo jak w naszych carismowych zmiennikach
Różnica jest i to spora!
Ze zmiennikami to przesadzili z ilością odcinków na płycie i kompresja zabiła jakość.
To na TVP1 puszczają "Zmienników" ? O której i w jakie dni?
Poniedziałek "Alternatywy 4" we wtorek "Zmiennicy" środa i czwartek "Czterdziestolatek"po 18-stej.
Ostatnio edytowany przez YACEK (13-06-2010 20:15:57)
Dzięki.
bylo w temacie, ze o 18 a ty pytasz... poza tym zawsze mozna sprawdzic na tvp.pl ich program
czy coś się stało że spytałem?