Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Dobre ! Nieźle wyszło !
Prosiłbym o więcej
A zauwarzył ktoś że to jest Krakowiak ???
Fajnie to wyszło. Zmiennicy w 2007 roku ;) Dobra robota :)
Wydaje mi się, że raczej trudno NIE zauważyć, że to jest krakowiak. :D Przecież z tego właśnie powodu melodia ta pojawia się właśnie w tym, a nie innym odcinku.
PS: Nie chciałbym się czepiać, ale w końcowej części Twojej wersji jest lekka rozbieżność melodii w porównaniu z oryginałem.
Wybacz scorpio44 ale nie zawsze wszystko jest takie oczywiste jak by sie zdawało. Tak tylko spytałem.
hehe, fajnie wykorzystany podklad z tego serialu
http://www.youtube.com/watch?v=0rFByLdn0Rc
Piorun :
Fajnie to wyszło. Zmiennicy w 2007 roku ;) Dobra robota :)
:o Ja to napisałem w 2007 roku ?! Nie źle! to już dwa lata ;)
Witajcie. Chcę pobrać tą muzykę na dzwonek do telefonu ale linki są nieaktualne. Proszę i wrzucenie na inny serwer. Może być na hotfile.
Czy ktoś posiada działający link do muzyki z radia Safari ?
Ten co jest na stronie u mnie działa. Sprawdź ustawienia przeglądarki.
YACEK który to link, żaden nie działa
Poprawiłem odnośniki, które są w tym wątku. Dotychczasowe były już od pewnego czasu nieaktualne.
WIELKIE dzięki za linki z muzyką!!!
Tak w ogóle, witam wszystkich, bo to mój pierwszy post tutaj.
Jak dla mnie szkoda, że motyw 009 - ten, który pojawia się zawsze, gdy są dolary - nie jest dociągnięta do końca, do tego momentu, gdy grający leci po wszystkich klawiszach, po czym następuje powtórzenie motywu. To bardzo charakterystyczne.
Postaram się któregoś dnia sam przy tym przysiąść i to wrzucić tutaj, chociaż chyba ciężko znaleźć ten motyw niezagłuszony. Ale poszukam.
PS. Dziś w TVP był ostatni odcinek tegorocznych powtórek Zmienników - naprawdę, to się nigdy nie starzeje!
W końcu odkopałem stare CD z zapisem melodii serialu, które obsesyjnie zgrywałem z każdego odcinka czasy temu.
Widzę, że znaczna ilość ścieżek jest już zgrana fachowo na RS, jednak garstki brakuje i można by je podpiąć pod radio.
Pliki już mam pocięte i tylko wyregulowanie poziomu głośności zostało, kończąc na kompresji.
W razie czego, gdzie lub komu podsuwać gotowce?
Ostatnio edytowany przez LuK4sz (11-07-2014 21:29:23)
Wznawiam temat.
Motywy dźwiękowe, których brakuje w RS już dopracowane w zakresie wysokości dźwięku i kompresji.
Prócz brakujących ścieżek, zgrałem już te istniejące w radiu, lecz z nieco innym akompaniamentem Gintrowskiego.
Brak odzewu ze strony adminów, więc pliki umieszczam do odsłuchu w serwisie upload'owym, a MaJor już zrobi z tym co zechce ;]
http://luk4sznet.wrzuta.pl/playlista/3v … /zmiennicy
W tytule ścieżek 6-12 (wersje alternatywne), przypisałem numery "(track 0#)", odpowiadające tym z listy MaJora w drugim poście tegoż wątku, ażeby nie mieszać.
Świetna robota :) Dziękuję bardzo. Wszystko pięknie, gdyby nie te dziadowskie reklamy!
Drobiazg :)
Cholera, dopiero teraz skapowałem, że autoodtwarza to badziewie w playliście.
Niezamierzony wywód w stronę administracji, by upchnąć pliki w wygodnym RS ;>
Ostatnio edytowany przez LuK4sz (02-02-2015 22:21:01)
Czy ktoś jest zainteresowany motywami muzycznymi ze Zmienników?
Za złotówki czy za dolary ?
Ostatnia wizyta: 12-11-2012 16:30:02
Trochę czasu zleciało, żyje tu ktoś jeszcze?
Co jakiś czas bierze mnie na muzykę z serialu i za każdym razem nie mogę przeżyć, że posiałem gdzieś pobrany prawie dekadę temu soundtack. Mógłby ktoś go udostępnić na nowo? Nigdzie nie mogę się doszukać.