Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Co to jest to na klapie od schowka koło naklejki NGK.Ma napis castrol . To coś jest w oryginalnej 1313 , w tej z rzemieślniczym tłumikiem jest umieszczone koło lusterka wewnętrznego.
Przypomina troche dlugopis na sprezynce ;)
Przyklejany uchwyt na długopis CASTROL.
W jakimś odcinku jest przyklejony do przedniej szyby u góry.
Jeżeli ktoś potrzebuje to mogę odstąpić taką naklejkę NGK bo mam oryginalną w takim rozmiarze z firmy NGK. Identyczna :) heh znalazłem u kumpla którego ojciec prowadzi sklep auto-moto dosyć stara ta naklejka ale jeszcze niepożółkła bo na błyszczącym papierze. Jeżeli ktoś robi replikę to pisać :)
Ostatnio edytowany przez CalibroManiac (30-07-2008 23:19:29)
http://allegro.pl/item402571951_2_nakle … oisi_.html
Prosze bardzo, można kupić. Troszke się różni bo ni ma świecy
Ostatnio edytowany przez YACEK (31-07-2008 00:33:52)
hahahah ja mam orginał ze świecą z początku lat 90 taka sama taki sam rozmiar jak w 1313 i taka sama czarno biała świeca
Ja też mam naklejkę ngk ze świecą oryginał z PRL już rok temu ją kupiłem do zrobienia repliki 1313.
Takie długopisiki były modne w drugiej połowie lat 80. Były jeszcze podobnie przyklejane notesy z długopisem z boku :)
To ja kupię taki długopis jak mieli w 1313 z napisem castrol.
kontakt:mastalerz1@gmail.com
No i jescze breloczek do kluczyków "SHELL"
tak to też kupię.Oczywiście jeszcze nie mam wszystkiego:brakuje mi okablowania i lampek do poltax 211 koguta taxi długopisu breloczka naklejki nie palić i niebieskiego paska z gwiazdkami, ale to zrobią mi w drukarni razem z szablonami, okablowania i mikrofonu do radmora i Dużego Fiata z 1978-1981 roku.Ale replikę zrobię na następny rok bo teraz remontuję innego dużego fiata i to jeszcze nie wiem bo może kupię Poloneza i Polskiego Fiata 125p z 1975 roku, oczywiście jak będę robił replikę to poinformuję wszystkich.
Ostatnio edytowany przez Stasiek (06-08-2008 19:28:25)
A ja jestem ciekawa gdzie można kupić taki sam breloczek Shell jak mieli w zmiennikach o którym mówi YACEK
Taki breloczek tylko z logiem castrol widziałem na allegro ale trochę kosztował
In reply to the guy inquiring about deep massage book, body massage reviews, massage good for you, massage center, msg massage, jing massage spa, lymphatic drainage massage how to do, ultimate relaxation, lomilomi massage near me, deep tissue massage for women, I highly suggest this this hyperlink on Pyeongtaek business massage info or deep massage pain, on spa massage, luxury swedish massage, deep tissue massage near me now, massage see, difference between swedish and therapeutic massage, best massage for lymphatic drainage, detox lymphatic massage, massage services near my location, the signature massage, as well as this awesome Pyeongtaek business massage tips bearing in mind sanctuary spa massage, lymphatic massage on yourself, at your place massage, jing jing massage, to give a massage, peaceful rejuvenation massage, 90 minute swedish massage, body to massage, good energy massage, massage by the touch, bearing in mind this top rated Pyeongtaek business massage forum which is also great. Also, have a look at this top Pyeongtaek business massage site alongside all good massage therapist, massage balance, home massage center, spa massage wellness, i have massage, best type of body massage, lymphatic drainage of, home massage spa near me, pain relief massage at home, deep tissue massage and swedish massage, together with this conversational tone for Pyeongtaek business massage blog together with massage for yourself, at home message, best massage, deep tissue massage yourself, on the spot massage and wellness, going here on which is worth considering with deep tissue spa near me, lymphatic drainage massage detox, lymphatic drainage massage deals, lymph drainage, detox massage, for good measure. Check more @ Useful Login Tajir4D Info e434319