Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
nie wiem ile osob o tym wie, bo na stronie o tym nie ma a o innych malzenstwach jest, ale prostytutka "peluszka", ktora gadala z recepcjonista w odc. 7 o wyjezdzie do zakopca, to prywatnie zona krashana, nie wiem jak sie nazywa, ale gra obecnie z "plebanii"
wiec moze to zostanie dodane na stronke do ciekawostek
Ostatnio edytowany przez WRC (03-11-2007 20:12:03)
żona Piotra Pręgowskiego to Ewa Kuryło i rzeczywiście gra w "Plebanii"
Grała - teraz odeszła na jakiś czas - bo się jej znudziła ta rola ;)
Tak, pisałem o tym MaJorowi już dawno. Ale najwidoczniej uznał, że jest to istotna informacja nadająca się do ciekawostek. ;) Zresztą może i słusznie. W ciekawostkach rzeczywiście o innych małżeństwach jest, ale o takich, które w Zmiennikach również zagrały małżeństwa (Merle-Mayzel i Rowicka-Kalczyński).
Właśnie się zastanawiam, dlaczego nie dodałem tego do ciekawostek... być może faktycznie tak uznałem ;)
ale moze teraz lepiej dodac, bo to jednak jest ciekawostka tymbardziej, ze juz mam kilka malzenstw
WRC, 'a propos owych innych małżeństw - przeczytaj uważniej mojego poprzedniego posta (a konkretnie ostatnie zdanie).
WRC, w odniesieniu do wydarzeń w serialu to, że Pręgowski i Kuryło są małżeństwem, nie jest żadną specjalną ciekawostką. Ich nic nie łączy w serialowej rzeczywistości - no, poza wspólnym pokojem w hotelu...
WRC :
nie wiem ile osob o tym wie, bo na stronie o tym nie ma a o innych malzenstwach jest, ale prostytutka "peluszka", ktora gadala z recepcjonista w odc. 7 o wyjezdzie do zakopca,
Wydaje mi się że ta sama postac grała w 1 odc sekretarkę w FSO jak przyszedł Lesiak
To tylko ci się wydaje.
Tu ma kolega indeks postaci http://www.zmiennicy.com/postaci/indeks.html
Proszę się z nim zapoznać!
Ostatnio edytowany przez YACEK (20-02-2013 11:37:11)
W serialowej rzeczywistości nic ich nie łączy, nawet Krashan zaprzecza "Tu ne ma żadnej Peluszki...tu mieszkam ja"
Obecnie (od kilku lat) Piotr Pręgowski i Ewa Kuryło znów grają razem, w serialu Ranczo -on Pietrka a ona nauczycielkę - dyrektorkę szkoły :)