Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
nie wiem ile osob o tym wie, bo na stronie o tym nie ma a o innych malzenstwach jest, ale prostytutka "peluszka", ktora gadala z recepcjonista w odc. 7 o wyjezdzie do zakopca, to prywatnie zona krashana, nie wiem jak sie nazywa, ale gra obecnie z "plebanii"
wiec moze to zostanie dodane na stronke do ciekawostek
Ostatnio edytowany przez WRC (03-11-2007 21:12:03)
żona Piotra Pręgowskiego to Ewa Kuryło i rzeczywiście gra w "Plebanii"
Grała - teraz odeszła na jakiś czas - bo się jej znudziła ta rola ;)
Tak, pisałem o tym MaJorowi już dawno. Ale najwidoczniej uznał, że jest to istotna informacja nadająca się do ciekawostek. ;) Zresztą może i słusznie. W ciekawostkach rzeczywiście o innych małżeństwach jest, ale o takich, które w Zmiennikach również zagrały małżeństwa (Merle-Mayzel i Rowicka-Kalczyński).
Właśnie się zastanawiam, dlaczego nie dodałem tego do ciekawostek... być może faktycznie tak uznałem ;)
ale moze teraz lepiej dodac, bo to jednak jest ciekawostka tymbardziej, ze juz mam kilka malzenstw
WRC, 'a propos owych innych małżeństw - przeczytaj uważniej mojego poprzedniego posta (a konkretnie ostatnie zdanie).
WRC, w odniesieniu do wydarzeń w serialu to, że Pręgowski i Kuryło są małżeństwem, nie jest żadną specjalną ciekawostką. Ich nic nie łączy w serialowej rzeczywistości - no, poza wspólnym pokojem w hotelu...
WRC :
nie wiem ile osob o tym wie, bo na stronie o tym nie ma a o innych malzenstwach jest, ale prostytutka "peluszka", ktora gadala z recepcjonista w odc. 7 o wyjezdzie do zakopca,
Wydaje mi się że ta sama postac grała w 1 odc sekretarkę w FSO jak przyszedł Lesiak
To tylko ci się wydaje.
Tu ma kolega indeks postaci http://www.zmiennicy.com/postaci/indeks.html
Proszę się z nim zapoznać!
Ostatnio edytowany przez YACEK (20-02-2013 12:37:11)
W serialowej rzeczywistości nic ich nie łączy, nawet Krashan zaprzecza "Tu ne ma żadnej Peluszki...tu mieszkam ja"
Obecnie (od kilku lat) Piotr Pręgowski i Ewa Kuryło znów grają razem, w serialu Ranczo -on Pietrka a ona nauczycielkę - dyrektorkę szkoły :)
To the people asking about top ai stock picks, best ai trading platform, best stock ai software, free stock analyzer tool, best trading analysis app, best ai companies on stock market, free ai stock prediction software, stock investment tools, stock analysis application, bot trading stocks, I highly recommend this great AI stock trading analysis forum or best app for analysing stocks, stock picking software, stock trading prediction, best stock pick, share market tools software, stock price analysis, best website for stock research, best ai stock to buy now, stock analysis websites free, stock market investment software, bearing in mind this on the main page for AI stock predictions platform advice which is worth considering with ai algorithms for stock trading, the best ai companies to invest in, ai for stock trading, using ai for day trading, learn stock market analysis, best artificial intelligence stocks to buy now, buy chat gpt stock, artificial intelligence stocks to invest in, free stock analysis sites, stock market trading bot, bearing in mind this high rated AI stock investing platform advice which is also great. Also, have a look at this read more here for AI stock predictions platform link not to mention best ai stock trading bot, cheap ai companies to invest in, stock analysis, stock tools for analysis, best stock prediction website free, price prediction ai, ai software for stock market, trade stocks using ai, best ai stocks to invest, best app for stock forecast, not forgetting sites such as this my latest blog post for AI stock trading platform forum on top of top ai stock companies, best free stock research websites, open ai buy stock, share market data analysis, ai for trading stocks, conversational tone for not forgetting sites such as best stock analysis app for beginners, stock market research platform, stock market help, ai picking stocks, artificial intelligence share, for good measure. Check more @ Recommended AI Stock Picker Analysis Info 90cddf0